Kerja Kosong Service Crew - 14 April 2017 [Gaji : RM1,300 - RM1,500] - Jawatan Kosong Kerani Kerajaan & Swasta Terkini 2017 | 2018

Kerja Kosong Service Crew - 14 April 2017 [Gaji : RM1,300 - RM1,500]

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kerja kosong di PN Trading Systems Asia. [We are an agency that deals in the fun trading of promissory notes in the form of a multiple terminal intern et style cafe. We are a fun trading application that is open to all customers who wish to try thier hand at trading, but making it more fun with different types of visualisations.]


Jawatan Kosong sebagai Service Crew 
Gaji : RM1,300 - RM1,500 Per Month


Kelayakan
Kami memerlukan kakitangan perkhidmatan terbuka dan mesra tetapi proffesional, digalakkan dengan kemahiran komputer yang baik untuk memberikan standard perkhidmatan yang tinggi kepada semua pelanggan kami.
Anda akan dikehendaki untuk membantu dalam semua soalan, dan menghidangkan minuman dan makanan ringan seperti yang dikehendaki.


Tanggungjawab
Menyambut pelanggan dalam cara yang mesra dan dapat menjelaskan secara terperinci bagaimana syarikat kami dan sistem kami bekerja.
Pastikan semua pelanggan selesa dan dibekalkan dengan minuman dan makanan ringan seperti yang dikehendaki.


*Sila baca maklumat lengkap melalui link yang admin sediakan di bawah sebelum memohon.


Tarikh permohonan terakhir:
14 April 2017


Cara memohon:
Permohonan adalah melalui laman web maukerja.my. Untuk jawatan ini, sila klik di  SINI  dan selepas masuk laman web maukerja, hanya perlu klik MOHON sahaja. Jika belum mendaftar dengan maukerja, sila berbuat demikian di SINI. Untuk panduan cara daftar dan cara cara memohon sila klik SINI. Semoga berjaya semua.

0 Response to "Kerja Kosong Service Crew - 14 April 2017 [Gaji : RM1,300 - RM1,500]"

Post a Comment