Kerja Kosong HR Manager - 5 April 2017 [Gaji : Negotiable] - Jawatan Kosong Kerani Kerajaan & Swasta Terkini 2019 | 2020

Kerja Kosong HR Manager - 5 April 2017 [Gaji : Negotiable]

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kerja kosong di Beable Malaysia Sdn Bhd [Beable Malaysia is one of the rapidly developed recruitment agency, supplying optimum manpower to many high profile companies in Malaysia]


Jawatan Kosong sebagai HR Manager
Gaji : NegotiableKelayakan
Pengetahuan dan pengalaman dalam undang-undang pekerjaan, pampasan, perancangan organisasi, pengambilan, pembangunan organisasi, hubungan pekerja, keselamatan, penglibatan pekerja, dan pembangunan kakitangan.
Lebih baik daripada sederhana untuk purata kemahiran komunikasi bertulis dan pertuturan.
Pembinaan hubungan dan latihan pekerja kemahiran.
Keupayaan untuk memimpin dan membangunkan kakitangan jabatan HR.
Keupayaan untuk berkhidmat sebagai sumber berpengetahuan kepada pasukan pengurusan eksekutif yang menyediakan kepimpinan syarikat secara keseluruhan dan arah ditunjukkan.
Kemahiran komputer yang sangat baik dalam persekitaran yang Microsoft Windows. Termasuklah pengetahuan dalam Excel dan kemahiran dalam Sistem Maklumat Sumber Manusia (HRIS).


*Sila baca maklumat lengkap melalui link yang admin sediakan di bawah sebelum memohon.


Tarikh permohonan terakhir
05 April 2017


Cara memohon:
Cara membuat permohonan adalah melalui laman web maukerja.my. Untuk jawatan ini, sila klik di SINI dan selepas masuk laman web maukerja, hanya perlu klik MOHON sahaja. Jika belum mendaftar dengan maukerja, sila berbuat demikian di SINI. Semoga berjaya semua.

0 Response to "Kerja Kosong HR Manager - 5 April 2017 [Gaji : Negotiable]"

Post a Comment